[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Här nedan kan du anmäla intresse för att hyra lägenhet av oss i Sandviken, Ockelbo, Eskilstuna & Strängnäs.

 

Ange gärna vilken typ av lägenhet du letar efter, eventuell maximal hyra, beskriv din familjesituation, nuvarande boendesituation, dina ekonomiska förutsättningar (dvs anställning och inkomster).

 

Viktigt om intresseanmälningar

För att få hyra hos oss måste du uppfylla kriterierna i vår uthyrningspolicy.

Vi tillämpar inte något strikt kösystem bortsett från nyproducerade lägenheter.

Det är den som ska stå på hyreskontraktet som ska göra intresseanmälan. Ange bara medsökande om ni båda vill stå på hyreskontraktet.

Om du kan komma i fråga för att hyra en lägenhet kan vi komma att ta en kreditupplysning på dig (och eventuell medsökande) redan före det att vi tar ställning till om du ska få komma på visning.

Du hittar vår uthyrningspolicy här.

Intresseanmälning[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column]

    [/vc_column][/vc_row]