[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1552113453104{padding-top: 53px !important;padding-bottom: 53px !important;background-image: url(http://bridge120.qodeinteractive.com/wp-content/uploads/2017/11/home-background-image-1a.png?id=84) !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”5% 17% 24% 0″ advanced_animations=”no” item_padding_1024_1280=”0% 0% 24% 0″ item_padding_768_1024=”0% 30% 5% 0″][vc_column_text]

Vi utvecklar och förvaltar för nästa generation

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Vårt mål är att vara en engagerad, lokalt förankrad & aktiv fastighetsägare på ett fåtal utvalda marknader. Där vårt största fokus är utveckling av fastigheter i Eskilstuna & Strängnäs, där vi har våra rötter.

 

På sikt kommer vi även fokusera på private-equity med riskkapital för att uppnå riskspridning och ha kul. Där tanken är att investera i folk i vårt nätverk, eller där vi ser att vi kan bidra med mervärde genom ett aktivt ägande.

 

Vi vill med stabilt kassaflöde från fastigheter som plattform ta tillvara på nya fastighetsinvesteringar och med personligt engagemang skapa värdetillväxt genom generationer. Vi är långsiktiga i vår ambition att kontinuerligt förbättra och utveckla vår portfölj av fastigheter.

 

Vår fastighetsdel bygger på en aktiv utveckling, förvaltning med lokal förankring och bra service och kvalitet. Vi agerar och förvaltar med målet att behålla våra fastigheter i generationer. Vi tror på att synas och påverka lokalt tillsammans med andra, för en attraktivare och bättre stad för nästa generation.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”5% 17% 24% 0″ advanced_animations=”no” item_padding_1024_1280=”0% 0% 24% 0″ item_padding_768_1024=”0% 30% 5% 0″][vc_single_image image=”1021″ img_size=”medium” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Malte Jansson

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Företaget drivs av Malte Jansson, en målmedveten och analytisk entreprenör med känsla för affärer. Han köpte sin första fastighet i hemstaden Eskilstuna när han var endast 20 år. Inspirerad av Robert Kiyosakis tankar kring fastighetsaffärer och Richard Branson känsla för business drömde han om att göra skillnad i näringslivet.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Mycket har hänt sedan dess och fokus ligger på att genomföre fler roliga affärer. Genom Jansson Properties vill Malte Jansson göra det enklare för privatpersoner att investera i fastigheter, utan dyra avgifter eller upplägg som missgynnar småspararen.

 

Var tidigare en av grundarna av förrådsbolaget Prinsens Lager, städbolaget Cleaning Services och Qleano, och är aktiv medlem i nätverket Young Entrepeneurs of Sweden. Fokus nu ligger på att jobba aktivt med fastighetsförädling och att bygga upp Jansson Properties.

 

Jansson Properties driver även varumärket Enkel Magasinering som erbjuder en digital tjänst för att hyra förråd prisvärt och enkelt.[/vc_column_text][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”40″ css=”.vc_custom_1552113528440{margin-right: 20px !important;margin-left: 20px !important;}” z_index=””][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]

MÅLSÄTTNING

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]Jansson Properties vill kännetecknas av att se möjligheter där andra ser problem. Målsättningen är att nå upp till ett bestånd på 1 miljard, vilket görs med fokus på tillväxt och utveckling med ett perspektiv att allt utvecklas för nästa generation.

 

Syfte och nyckeln till framgång ligger i att skapa bättre fastighetsaffärer med förvaltning och förädling. Fokus ligger på förädling av fastigheter, nybyggnation av fastigheter och partnerskap för andra som vill investera i fastigheter.

 

Därför uppskattas projekt där det finns möjligheter att göra om fastigheter. Med utgångspunkten att skapa nya användningsområden och investeringar med god avkastning.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]

KÄRNVÄRDEN

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]

Förtroende – Skapa och utveckla förtroende gentemot hyresgäster, investerare och banker. Med ett modernt förhållningssätt vill Jansson Properties verka för pålitliga relationer och ett seriöst förhållningssätt till varje ny affärsmöjlighet.

 

Utveckling – Utifrån projekt som kräver mod, som andra inte vågar ta sig an, skapas ständiga förbättringar. Här finns utrymme för att lära sig av sina misstag och öppningar för utveckling och tillväxt.

 

Servicefokus – Prestera och agera utöver förväntan för att tillgodose hyresgäster och investerarnas behov och önskemål.Med ett servicemindset kommer möjligheterna i fokus, alternativa lösningar för att skapa mervärde för framtiden.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]

VISION

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]

Jansson Properties är ett företag som vill växa och utvecklas med utmaningar. Allt för att kunna göra roligare affärer och prestera högre avkastning än andra. Vilket vi gör genom ett opportunistiskt synsätt på affärer och framtiden, med ett tidsperspektiv som är evigt.

 

Samtidigt vill vi vara som det mest uppskattade hyresvärden i varje stad vi är verksamma i.

 

Vi utmanar gamla strukturer för att skapa nya förutsättningar för förändring.

 

Visionen är att våga tänka annorlunda kring fastighetsaffärer för att bygga bättre relationer och resultat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]